Glimton

➢ Fri frakt över 750:- ➢ Snabb leverans ➢ Enkla returer

Platsbyggd bokhylla med inbyggd sittdel

En platsbyggd bokhylla med inbyggd sittdel blir en ursnygg lösning i hemmet. Detaljerna lyfter hela möblemanget. Satsar man på en lugn färgskala i jordiga toner med snickerier i gråbeiga nyanser får man en ombonad känsla. De inbyggda bokhyllorna är perfekta för dekorationer. Adderar man en metall får man en vacker och varm kontrast. Utgångspunkten för …

Platsbyggd bokhylla med inbyggd sittdel Läs mer »

Sovrummet

Sovrummet skall vara en plats som är lugnt inrett. När du sätter samman din färgpalett välj gärna lugna dämpade färger. Använder du en neutral färgpalett så kan du tillsätta en accentfärg så får du lite kontrast i din inredning. Rama gärna in sängen med en mjuk matta under.

Blanda gammalt med nytt

Blanda gammalt och nytt för att få kontrast. Använder du en färg som sticker ut från resten av inredningen kommer du att få ett hem som blir mer intressantare att titta på. Speglar hjälper till med att skapa upp rymd och får ett rum att bli ljusare.

Ombonat sovrum

Tanken med detta sovrum var att skapa upp ett rum som skulle vara ombonat men samtidigt elegant. Med hjälp utav uppsatta lister ramas tapeten in. Med hjälp av textilier och belysning får man ett rum som känns behagligt och dämpat.

Midsommar

Äntligen är midsommaren här. Nu får vi hålla tummarna för att sommaren blir lång och härlig. Passa på och sitt och ät ute och ta vara på det magiska försommarljuset. Duka ett bord med sommarkänsla och ha blommor på bordet. Antingen en stor vas på varje kortsida av bordet eller flera små vaser utspridda på …

Midsommar Läs mer »