Glimton

➢ Fri frakt över 750:- ➢ Snabb leverans ➢ Enkla returer

Hej!

Mitt namn är Angelica Axglimt.

Jag är utbildad inredningsdesigner och homestylist och driver Glimton AB. Jag har en stor passion för inredning och arkitektur. Jag har ritat och byggt 4st hus och har därför en bred kunskap om planering och inredning av hus och trädgård.
Att driva ett inredningsföretag har varit min dröm sedan jag var liten. Nu har jag följt mitt hjärta och startat upp ett företag som har många ben i inredningsbranchen. Nu får jag hålla på med min passion och det jag brinner för genom att inreda och designa.

Ni når mig på angelica@glimton.se eller 070-787 3193

Framgångssaga

Vi blir kontaktad av ett verktygsföretag. Kunden som säljer elverktyg vill ha en uppfräschning utav deras vitmålade kontor samt deras sammanträdesrum. Kundens lokaler har inte fått någon ansiktslyftning sedan företaget startades på 90-talet. Önskemålet är att få alla lokaler målade, samt inredda med nya möbler. Chefen är inte nöjd med deras befintliga sammanträdesrum. Chefen tycker att rummet känns tråkigt och de har haft svårt att attrahera nya kunder. Vi funderar över en lösning som skulle kunna hjälpa företaget att känna sig attraktiva inför deras kunder.

Förslaget blev kontorsrum och sammanträdesrum inredda i färger som var rogivande och stimulerande. På vissa väggar skulle det vara fototapeter, som hade motiv på personer som använder företagets verktyg. Chefen blev överförtjust och tyckte att idéen var bra. En uppfräschning utav alla rum gjordes. Efter tre månader ringer kunden tillbaka till oss. Kunden berättar då att de har lyckats skriva kontrakt med flera nya kunder. När kunderna satt i deras nyinredda sammanträdesrum blev de jätteintresserade utav verktygen som fanns med på fototapeten. De fick igång en diskussion som kom att leda till ett skrivet kontrakt.